αποκλειστικο-γαλλίδα-πνίγηκε-στο-δημ-544761
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.10.2018 | 16:09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γαλλίδα πνίγηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας

Την τελευταία της πνοή άφησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σήμερα το πρωί 29χρονη, Γαλλίδα υπήκοος στο ανοιχτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 29χρονη ενώ κολυμπούσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πνίγηκε. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Ωνάσειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.  Τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να πιστοποιηθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή

Η  aftodioikisi.gr επικοινώνησε με το  ΑΤ Καλλιθέας από όπου επιβεβαιώθηκε ότι για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Συγκεκριμένα, εξετάζεται αν οι τρεις υπάλληλοι, που εργάζονταν εκείνη την ώρα, είχαν την κατάλληλη άδεια και αν πισίνα υπήρχαν  ναυαγοσώστες.

Η ιστοσελίδα επικοινώνησε επίσης με τον αναπληρωτή δήμαρχο Καλλιθέας και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Βαγγέλη Μπαρμπάκο ο οποίος δήλωσε άγνοια και μας παρέμπεμψε στον πρόεδρο Νομικού Προσώπου Κωνσταντίνο Ευσταθίου και τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, οι οποίοι ωστόσο σε επανειλημμένες κλήσεις δεν απάντησαν.

Στη συνέχεια η aftodioikisi.gr, επικοινώνησε και με το γραφείο Τύπου του δήμου Καλλιθέας, απ’ όπου μας επιβεβαίωσαν ότι ειδοποιήθηκαν για περιστατικό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, αλλά δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, παραπέμποντας σε σχετική ανακοίνωση που θα εκδοθεί.