αποκάλυψη-βόμβα-για-το-θάνατο-της-ει-436496
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2018 | 11:09

Αποκάλυψη «βόμβα» για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Ταουξή το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου: «Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», λέει ο κ. Ταουξής στο STAR.

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης.

Στο μεταξύ σάλος έχει προκληθεί από μια ανάρτηση που ανέβηκε στο Facebook και συγκεκριμένα στη σελίδα «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Η ανάρτηση γράφει: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Αρχές», κάτι όμως που διαψεύδεται από την Ασφάλεια Αγρινίου.

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας που ετοιμάζουν μηνύσεις και για άλλα σχόλια που γίνονται στην ίδια σελίδα.