αποκαλύψεις-για-τον-εραστή-της-ρούλας-1005685
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.04.2022 | 08:47

Αποκαλύψεις για τον εραστή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πληροφορίες λένε ότι ο «πόλεμος» μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση του πατέρα των τριών κοριτσιών να μην στηρίξει την εν διαστάσει σύζυγό του, μόλις ξεκίνησε και θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει:

«Είμαι στη φυλακή για μία πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος. Είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγό μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δύο ημέρες μετά την κράτησή μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας».

Την παραπάνω δήλωση έκανε η 33χρονη μέσω του δικηγόρου της.

Την ίδια στιγμή μία νέα αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού, έρχεται να δείξει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να κρατήσει τον Μάνο Δασκαλάκη δίπλα της.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει προκειμένου να τον κρατήσει δίπλα της.

Και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ακόμη περισσότερες γι΄ αυτή την περίοδο καθώς αποκαλύπτεται ότι  η Ρούλα με την εξωσυζυγική της σχέση, είχαν συνευρεθεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σπίτι της Ρούλας, του Μάνου και των 3 παιδιών.

Η σχέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1,  έγινε τον Μάρτιο του 2021, όταν είχε ήδη πεθάνει η Μαλένα αλλά ζούσε η Ίριδα. Ο Μάνος το έμαθε, τη ρώτησε και εκείνη δεν αρνήθηκε το παραμικρό. Βέβαια εκείνη την περίοδο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – και ο Μάνος είχε παράλληλη σχέση.