αποχώρηση-δ-σχοινά-πριν-την-πρεμιέρα-μ-727302
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.09.2022 | 09:26

Αποχώρηση Δ.Σχοινά πριν την πρεμιέρα με Μαζωνάκη -Τι συνέβη

Αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Διονύσης Σχοινάς προτού καν ξεκινήσει. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του  Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας είχε προγραμματιστεί για τις 10/9, η ημερομηνία άλλαξε για τις 15 του μήνα, μέχρι που την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Διονύσης Σχοινάς αποχωρεί.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής έγραψε: «Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρίσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…».

Η επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης την πρώτη φορά που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, έκανε λόγο για κάποιες εκκρεμότητες, όμως γρήγορα άρχισαν να ακούγονται διάφορα σχετικά με το κλίμα μεταξύ των δύο τραγουδιστών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά. Όταν ο καλλιτέχνης είδε την αφίσα όπου το όνομά του ήταν γραμμένο με μικρότερη γραμματοσειρά δυσαρεστήθηκε καθώς θεώρησε ότι εμφανίζεται ως υποδεέστερο όνομα στο σχήμα. Εξέφρασε λοιπόν τις αντιρρήσεις του, το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η αφίσα διορθώθηκε με τη γραμματοσειρά πλέον στο όνομά του να είναι ίδια με εκείνη στο όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στις 15/9 ήταν προγραμματισμένο να γίνει η πρεμιέρα του σχήματος η οποία όμως αναβλήθηκε και δεύτερη φορά καθώς στην πρόβα τζενεράλε διαπιστώθηκε από την πλευρά του Διονύση Σχοινά ότι ο χρόνος που είχε στο πρόγραμμα ήταν πολύ μικρότερος από εκείνον του Γιώργου Μαζωνάκη. Αυτό προκάλεσε και πάλι την έντονη δυσαρέσκειά του με αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η πρεμιέρα τους και ο κόσμος που είχε κάνει κρατήσεις να ενημερώνεται μόλις λίγες ώρες πριν.

Μάλιστα, στο  ρεπορτάζ, αναφέρθηκε και η ενόχληση της Καίτης Γαρμπή. Η παρουσιάστρια σχολίασε ότι το βράδυ της Πέμπτης, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο κέντρο για να παραλάβει τον σύζυγό της, «δείχνοντάς του έμπρακτα τη στήριξή της». Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή, σήμερα είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση των δυο πλευρών προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.