αποχώρησαν-εκνευρισμένοι-οι-αγγελόπ-628088
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.05.2019 | 17:04

Αποχώρησαν εκνευρισμένοι οι Αγγελόπουλοι από τη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ

Πριν την ολοκλήρωση της κρίσιμης συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αποχώρησαν εμφανώς εκνευρισμένοι από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Μαζί τους και οι Γιώργος Σκινδήλιας, Χρήστος Σταυρόπουλος, με τους παράγοντες της πειραϊκής ομάδας να μιλούν «για πραξικόπημα στο οποίο δε συμμετέχουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αφορμή γι΄ αυτό στάθηκε η θέση του ΕΣΑΚΕ για την έναρξη των play offs το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/05), τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για παράνομη/αντικανονική κλήρωση των διαιτητών της 26ης (τελευταίας) αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

«Συμμετείχαμε στη συζήτηση, αλλά κάποιοι αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις. Τώρα λένε άλλα. Ας ξεκινήσουν μόνοι τους τα playoffs. Υπήρχαν ψύχραιμες φωνές, καταλαβαίνουν τι πάει να γίνει. Προσπάθησαν να έρθουν με το μέρος μας, είναι λογικοί άνθρωποι. Τους αγνοούν, κυρίως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους, δεν έγινε καμία συζήτηση για τη διαιτησία», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.