απίστευτο-ξέχασαν-τρίχρονο-παιδάκι-σ-544622
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.10.2019 | 16:58

Απίστευτο: Ξέχασαν τρίχρονο παιδάκι σε σχολικό λεωφορείο

Μέσα στο σχολικό λεωφορείο ξέχασαν οι υπεύθυνοι ένα αγοράκι μόλις τριών ετών. Αποτέλεσμα ήταν το παιδάκι να τρομοκρατηθεί και οι γονείς του να πανικοβληθούν όταν τους κάλεσαν στο τηλέφωνο και τους ενημέρωσαν πως ο γιος τους απουσίαζε από τον παιδικό σταθμό.
Ήταν 11:05 το πρωί της Τρίτης. Το τρίχρονο αγοράκι και ο εξάχρονος αδερφός του είχαν επιβιβαστεί από τις 07:30 το πρωί στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο σχολείο τους.
Η μητέρα τους ήταν στο σπίτι όταν κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο. Οι υπεύθυνοι τη ρώτησαν για ποιο λόγο απουσίαζε το τρίχρονο παιδί της από τον παιδικό σταθμό.
Αναστατώθηκα, τους είπα πως αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, η ίδια είχα βάλει και τα δύο μου παιδιά στο λεωφορείο. Μου είπαν μισό λεπτό να δούμε αν έγινε κάποιο λάθος ψάχνουν και μου απαντούν πως το παιδί λείπει.
Μέχρι να φτάσει η μητέρα στο σχολείο το παιδί είχε βρεθεί, αλλά ήταν τρομοκρατημένο.
Μετά το περιστατικό αυτό οι περιοχής ο οδηγός του λεωφορείου η διευθύντρια του παιδικού σταθμού κι ο διευθυντής του σχολείου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη ΓΑΔΑ με τη διαδικασία του αυτοφώρου όπου προσήχθησαν και δυο συνοδοί του λεωφορείου τους οποίους η μητέρα του τρίχρονου αγοριού δε γνώριζε.
Τον λόγο για την υπόθεση αυτή έχει πλέον η δικαιοσύνη, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας στις μετακινήσεις των μαθητών με τα σχολικά λεωφορεία.
Πηγή: star.gr