απίστευτο-πίδακας-νερού-9-μέτρων-πλημμ-817503
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2020 | 13:17

Απίστευτο: Πίδακας νερού 9 μέτρων πλημμύρισε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Πάτρα

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα όταν σύμφωνα με το thebest.gr,  ένας αγωγός ύδρευσης στο δρόμο έσπασε και πλημμύρισε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Πάτρα.

Συνέβη και αυτό, με τους κατοίκους των διαμερισμάτων να τρέχουν σώσουν ότι σώζεται από τα νερά που πλημμύρισαν τα σπίτια τους. Ο πίδακας 9 μέτρων που προκλήθηκε, ήταν το αποτέλεσμα μιας ακόμα φθοράς στο δίκτυο ύδρευσης, περιοχής κοντά στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας.

Το νερό σχημάτιζε συντριβάνι για 45 λεπτά. Επί τόπου έσπευσε άμεσα πυροσβεστικό όχημα ενώ λίγο αργότερα μετέβη και συνεργείο της ΔΕΥΑΠ ώστε να διακόψει την παροχή στο σημείο.

Τα νερά στο εσωτερικό διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου, έφτασαν σε ύψος 15 πόντων, προκαλώντας φθορές σε ξύλινες και άλλες επιφάνειες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της οδού Ίου είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος υπόγειος σωλήνας σπάει με αποτέλεσμα σοβαρές διαρροές και κορύφωση το πρόσφατο περιστατικό.

Η τεράστια πίεση του νερού εκτόξευσε πέτρες και χαλίκια στο μπαλκόνι του διαμερίσματος επι της οδού Ίου. Ενδεικτικό είναι το μεγάλο κομμάτι που ξεκόλλησε από τον ασφαλτοτάπητα.