απίστευτό-36χρονη-έστησε-την-απαγωγή-τη-863228
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.05.2021 | 12:27

Απίστευτό: 36χρονη έστησε την απαγωγή της και ζητούσε λύτρα από την θεία της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνίστρια  μια 36χρονη η οποία έστησε την απαγωγή της προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από την 56χρονη θεία της.

Για την υπόθεση συνελήφθη η 36χρονη ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός και σύντροφός της.

Σύμφωνα με το voria.gr, η 36χρονη μαζί με τον σύντροφό της ζήτησαν τρεις χιλιάδες ευρώ από τη θεία και τον ξάδερφό της, υποστηρίζοντας ότι η 36χρονη έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο 30χρονος τηλεφώνησε στους συγγενείς της 36χρονης και προφασιζόμενος ότι την έχει απαγάγει ζήτησε χρήματα απειλώντας μάλιστα ότι θα της κάνει κακό.

Οι αστυνομικοί που δεν πείστηκαν από όλα αυτά έκαναν έρευνες και η υποτιθέμενη απαχθείσα βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, πλην όμως υπήρξε σχετική συνεννόηση μεταξύ των δραστών, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της.