απίστευτη-ιστορία-με-εργάτη-να-βρίσκε-703461
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.01.2022 | 10:02

Απίστευτη ιστορία με εργάτη να βρίσκει 50.000 ευρώ σε δοχείο

Στο χωριό Καραϊσκάκης της Αιτωλοακαρνανίας ένας εργάτης σε στάνη βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με 50.000 ευρώ στα χέρια. Η ιστορία, δε, πίσω από το πως βρήκε τα χρήματα προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν το μυστήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr, τα στοιχεία τους οδήγησαν σε μίνι μάρκετ που διατηρούν δύο αδέλφια στο συγκεκριμένο χωριό. Ο ένας από τους δύο, λοιπόν, τοποθετούσε σ’ ένα πλαστικό δοχείο – χωρίς να το ξέρει ο άλλος – χρήματα. Με τον καιρό το ποσό έφτασε στις 50.000 ευρώ. Ωστόσο, μεταξύ 22 και 24 Δεκεμβρίου, στη βάρδια του αδελφού που είχε άγνοια, πουλήθηκε το πλαστικό δοχείο, με τις 50.000 ευρώ στον βοσκό.

Ο τελευταίος μόλις έφτασε στο σπίτι του έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάνη. Πράγματι έτσι συνέβη κι εκεί ο εργάτης διαπίστωσε ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ. Μακάρισε, λοιπόν, την τύχη του και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στην κραιπάλη και κερνούσε όλο το χωριό μέχρι προχθές. Συνολικά πρόλαβε και σπατάλησε 14.000 ευρώ!

Στο μεταξύ, ήρθε η στιγμή που ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τις οικονομίες του και ρωτώντας τον αδερφό του πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί!

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας, οπότε διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη. Τελικά, το ποσό των 36.000 ευρώ επεστράφη στον δικαιούχο. Τα υπόλοιπα χρήματα έκαναν… φτερά.