απελπισία-έβαλε-αγγελία-με-αμοιβή-για-1148541
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2023 | 00:00

Απελπισία: Έβαλε αγγελία με αμοιβή για να του βρουν σύντροφο

Την μία και μοναδική αναζητά ένας 30χρονος, ο οποίος ανήρτησε αγγελία στον ιστότοπο Craiglist, μέσω της οποίας ζητά να τον βοηθήσουν να βρει σύντροφο.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άντρας θέλει κάποιος να κάνει το προξενιό καθώς όπως ισχυρίζεται δεν το έχει και πολύ με το κομμάτι του φλερτ.

Μάλιστα, φαίνεται να είναι απελπισμένος καθώς δίνει αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον αποφασίσει να τον βοηθήσει να βρει τον έρωτα.

«Αναζητώ μια αδελφή ψυχή», ξεκινά την ανώνυμη αγγελία του. «Αλλά πρώτα, αναζητώ έναν Συρανό ντε Μπερζεράκ». Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Μπερζεράκ ήταν Γάλλος δραματουργός.

Ο επίδοξος μνηστήρας συνέχισε στο κάλεσμά του: «Εγώ: ένας άντρας γύρω στα 30 με καλό προφίλ στο Hinge, αλλά χαμηλό μοτέρ για ανταλλαγή μηνυμάτων».

«Εσύ: ένας πνευματώδης πλακατζής που λατρεύει τις εφαρμογές», περιέγραψε για τον ιδανικό του συγγραφέα-φάντασμα. «Εμείς: η πιο ασταμάτητη δύναμη στον κόσμο των ραντεβού της Νέας Υόρκης».

Η αγγελία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral ενώ πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητά του.

«Το όλο νόημα του Συρανό ντε Μπερζεράκ ήταν ότι ερωτεύτηκε τον τύπο που έλεγε όλα τα ωραία λόγια, όχι το όμορφο πρόσωπο», έγραψε ένας.

«Θα είναι πραγματικά χάλια για την κοπέλα που νομίζει ότι συναντά έναν πνευματώδη τύπο και αποδεικνύεται ότι ο τύπος είναι άνοστος σαν άσπρο ρύζι», ήταν ένα άλλο σχόλιο.