απατεώνισσα-το-έπαιζε-σύζυγος-στελέχ-872887
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.12.2022 | 12:36

Απατεώνισσα το έπαιζε σύζυγος στελέχους του ΟΠΑΠ και έκλεβε ψιλικατζίδικο

Σύμφωνα με το pelop, η γυναίκα έμεινε 4 βράδια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Εμφανίστηκε ως σύζυγος Βρετανού παράγοντα του ΟΠΑΠ, ισχυριζόμενη ότι τη λένε Mia, μιλούσε μόνο Αγγλικά και άρχισε να εξαπατά κόσμο.

Πρόκειται για μια εμφανίσιμη γυναίκα, ηλικίας 28-30 ετών, η οποία μοιάζει με μοντέλο. Το βράδυ της Τετάρτης (30/11) τηλεφώνησε σε μίνι μάρκετ της περιοχής και παρήγγειλε 2 κάρτες paysafe, αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και κάποια φαγώσιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ.

Ο διανομέας έφθασε στο ξενοδοχείο, συνάντησε την γυναίκα, μίλησαν στα Αγγλικά και εκείνη του εξήγησε πως δεν έχει μετρητά, παρά μόνο κάρτα. Άφησε την παραγγελία και επέστρεψε με το POS. Όμως τότε ανακάλυψε πως η τραπεζική κάρτα της «κυρίας»… ήταν άδεια. Εκείνη τον διαβεβαίωνε ότι θα έρθει ο άνδρας της και θα πληρώσει. Μαζί της μίλησε στο τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και κατάφερε να διαβεβαιώσει κι εκείνη ότι θα περνούσε να εξοφλήσει.

Ο διανομέας, ωστόσο, πήρε τις κάρτες paysafe πίσω, όταν όμως έφθασε στο κατάστημα, με έκπληξη διαπίστωσαν πως οι κωδικοί των δύο καρτών είχαν χρησιμοποιηθεί, αφού προφανώς η καλλίγραμμη νεαρή τούς είχε περάσει στο τηλέφωνό της και έτσι εξασφάλισε 150 ευρώ.

Έξαλλη η ιδιοκτήτρια επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και έλαβε εκ νέου διαβεβαιώσεις πως περιμένει τον άνδρα της και ότι μάλλον εκείνος θα τις χρησιμοποίησε τις κάρτες κι άλλα τέτοια. Μέχρι που η 30χρονη δήλωσε πως… θα τους δώσει τα πανάκριβα κοσμήματα και το ρολόι της, ως «εξασφάλιση», μέχρι να επιστρέψει ο υποτιθέμενος διευθυντής σύζυγός της.

Την επόμενη μέρα η γυναίκα είχε εξαφανισθεί. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ πήγε στο ξενοδοχείο, την αναζήτησε και εκεί ανακάλυψαν πως είχε εξαπατήσει και τον ξενοδόχο, αφού και σε εκείνον είχε συστηθεί ως σύζυγος του διευθυντή του ΟΠΑΠ, και με εκείνον μιλούσε Αγγλικά και του είχε υποσχεθεί πως θα πληρωθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Μάλιστα όπως αποδείχθηκε, είχε φτιάξει και ψεύτικο mail με τα στοιχεία του «συζύγου», του οποίου χρησιμοποιούσε όντως το πραγματικό όνομα.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όσο και η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ ενημέρωσαν την Ασφάλεια και υπέβαλαν μήνυση. Ο μεν πρώτος γιατί επί 4 ημέρες η γυναίκα έτρωγε, έπινε και κοιμόταν στο ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ. Η δεύτερη για την απάτη με τα 193 ευρώ. Και οι δύο εκτιμούν πως μάλλον θα βρίσκεται σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο, πιθανόν και σε άλλη πόλη και θα κάνει τα ίδια.

Δεν αποκλείεται πάντως να εργάζεται και σε «ροζ ραντεβού» και ίσως για τον σκοπό αυτό να βρέθηκε στην Πάτρα, οπότε να συνδύασε την απάτη με το κρεβάτι. Η ΕΛ.ΑΣ κάνει έρευνες για τον εντοπισμό της.