Απάντηση ΙΣΑ σε δημοσιεύματα για «ρουσφέτια Πατούλη»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώσαμε πως συγκεκριμένες ιστοσελίδες αναπαράγουν τις τελευταίες ημέρες ρεπορτάζ της  Εφημερίδας των Συντακτών το οποίο είχε δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 με τίτλο «Στο σκαμνί ο Γ. Πατούλης για ρουσφέτι υπέρ ιδιωτικής κλινικής».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του περασμένου Σεπτεμβρίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης και άλλα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ κατηγορούνται για δήθεν ρουσφέτια υπέρ ιδιωτική οφθαλμοχειρουργικής κλινικής, με την επισήμανση ότι το δικαστήριο «έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο», εννοώντας βεβαίως του 2018.

Προφανώς οι δημοσιογράφοι που αναπαρήγαγαν το προ εξαμήνου δημοσίευμα, δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν τους ενημερώνουμε πως με την 3406/2018   απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Αθηνών, η οποία δημοσιεύθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2018, τόσο ο κ. Πατούλης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ,  κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι.

Εύλογα διερωτόμαστε για την επιλογή του χρόνου αλλά και για τις σκοπιμότητες της απόφασης κάποιων να αναπαράγουν μία υπόθεση που έχει κριθεί, μας έχει δικαιώσει πανηγυρικά και στην οποία δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, σε περίπτωση που δεν ανακληθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που μόνο στόχο έχουν την παραπλάνηση των πολιτών και την προσβολή της υπόληψής μας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Όσο και αν το θέλουν κάποιοι δεν θα παρασυρθούμε και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο τους. Συνεχίζουμε το επιστημονικό μας έργο, με μοναδικό μας γνώμονα την προάσπιση της υγείας των πολιτών.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΙΣΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΡΟΥΣΦΙΕΤΑΜ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!