Απάντηση & πατέρα Τσιτσιπά για το μη εμβολιασμό: «Έχει ισχυρό ανοσοποιητικό»

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά πήρε Θέση για όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Στέφάνου Τσιτσιπά για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, πήρε ο πατέρας του Απόστολος.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι ο γιος του δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς αυτός όπως και άλλοι συναθλητές του έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.

Και συνέχισε λέγοντας ότι : «Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι ότι χρειάζεται».

«Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους», κατέληξε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νίκη του επί του Κόρντα στο Σινσινάτι, ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του αναφορικά με το εμβόλιο.

Ο Στέφανος ανέφερε πως δεν είναι κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, αλλά θεωρεί πως το νεαρό της ηλικίας του δεν καθιστά υποχρεωτικό να το κάνει.

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δεν λέω το αντίθετο (…) αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην» υποστήριξε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]