Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο Νομό Ιωαννίνων

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στο βασικό -επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω έντονης χιονοπτώσεως στο Νομό Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν:

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων στο ακόλουθο βασικό -επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Διευθύνσεως:

 στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού από την 48,800 χ/θ έως και την 120,800 χ/θ

 στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ε.Ο Ιωαννίνων – Άρτας

 στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ε.Ο Ιωαννίνων – Κοζάνης

 στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού άξονα Καλπακίου – Κακαβιάς

 σε όλο το λοιπό Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Νομού Ιωαννίνων

 εντός της πόλεως των Ιωαννίνων

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ε.Ο Ιωαννίνων – Άρτας, από την 1, 00 χ/θ έως την 39,00 χ/θ.

Την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των λοιπών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο οδικό δίκτυο του Νομού Ιωαννίνων, όταν και όπου αυτό απαιτείται, κατά την κρίση των Διοικητών του Τ.Τ. Ιωαννίνων και των Τμημάτων μεικτής αρμοδιότητας Τροχαίας της Διευθύνσεώς.

Η ισχύς της παρούσας στην εδαφική δικαιοδοσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αρχίζει από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010, μέχρι την έκδοση νεώτερης Απόφασής, όταν εκλείψουν οι έκτακτοι λόγοι ισχύος της.

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. και των άρθρων 4,5,52,103,104 και 105 του Ν. 2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει με τους Ν. 3542/2007 και Ν. 4313/2014, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!