απαγωγή-λεμπιδάκη-την-εμπλοκή-άλλων-τ-5290
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.09.2018 | 14:25

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων εξετάζει η Αστυνομία

Την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη εξετάζουν οι διωκτικές αρχές. Πρόκειται για δύο αδέλφια από την Κρήτη, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ένα άτομο που συνδέεται στενά μαζί τους, καθώς και έναν τέταρτο, συγγενή ενός από τους ήδη κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» και οι τέσσερις οδηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθούν, ωστόσο όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Μάλιστα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους που αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στην υποχρέωση της τακτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ονόματα των τεσσάρων ανδρών περιλαμβάνονταν στο αρχικό διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ και είχαν ερευνηθεί τα σπίτια τους και οι χώροι που χρησιμοποιούσαν.

Το κυριότερο στοιχείο που τους εμπλέκει στην απαγωγή Λεμπιδάκη είναι το γεγονός της συμμετοχής τους σε μυστηριώδεις και ύποπτες συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε περιοχή των Σφακίων όπου αρχικά είχε μεταφερθεί ο απαχθείς επιχειρηματίας, αλλά και σε περιοχές της Αθήνας.