απ-γκλέτσος-η-δήλωση-ότι-έχω-πάει-με-άν-413296
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.02.2019 | 13:25

Απ. Γκλέτσος: Η δήλωση ότι έχω πάει με άνδρα ήταν ιερή, πατρική

Την περίφημη ατάκα «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», εννοώντας ότι έχει πάει και με άνδρα, σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ.

Υπενθυμίζεται ότι τη συγκεκριμένη δήλωση την είχε κάνει πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Ήταν μια ιερή, πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying. Λόγω της θέσεως μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Και το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα», ανέφερε αρχικά.

Ενώ πρόσθεσε: «Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Δεν το έκανα για δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο».

Όσο για το αν η δήλωσή του είχε αντίκτυπου στην πολιτική του σταδιοδρομία, είπε: «Αυτό θα το βρω μπροστά μου θετικά, ήδη το βλέπω. Όποιος πολιτικός μου αντίπαλος το χρησιμοποιήσει εναντίον μου, θα χάσει, όχι από μένα, από τον κόσμο».

Ο γνωστός ηθοποιός δε δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιος τον πει ομοφυλόφιλο, ενώ τόνισε πως «ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι».

«Αν κάποιος γεννήθηκε να πηγαίνει με γυναίκες ακόμη κι αν στα 15 του τον βιάσουν θα συνεχίσει να πηγαίνει με γυναίκες, δεν θα πηγαίνει με άνδρες. Είναι καθαρά στο DNA», δήλωσε χαρακτηριστικά.