αντώνης-κανάκης-φούντωσε-το-θρίλερ-879586
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2021 | 13:12

Αντώνης Κανάκης: «Φούντωσε» το θρίλερ για την τηλεοπτική στέγη των Ράδιο Αρβύλα

ΑΝΤ1 ή Open τελικά; Τη στιγμή που δημοσιεύματα το τελευταίο 24ωρο θέλουν τους «Ράδιο Αρβύλα» να βρίσκουν τηλεοπτική στέγη στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο Αντώνης Κανάκης σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Espresso» δίνει σασπένς στο τηλεοπτικό θρίλερ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οντως επιστρέφουμε τον Νοέμβριο, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει 100% σε ποιο κανάλι».

Πριν από τη δήλωση του Κανάκη στην «Espresso» είχε προηγηθεί δημοσίευμα του Ζnews, στο οποίο ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας τόνιζε ότι ο Αντώνης Κανάκης εδώ και πολύ καιρό φαίνεται πως έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, παρά τις διαψεύσεις από υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού (Τζώρτζης Ποφάντης), για την παρουσίαση προγράμματος και τη μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο σάιτ, ο Αντώνης Κανάκης είπε το τελικό «ναι» στον ΑΝΤ1 την Τρίτη το απόγευμα, οπότε οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η επίσημη ανακοίνωση θα βγει μετά το τρέιλερ που θα γυριστεί την επόμενη εβδομάδα, το οποίο θα ανακοινώνει την επιστροφή των «Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, στο πρώτο τους τηλεοπτικό σπίτι, όπου παρέμειναν 22 χρόνια, άλλα χώρισαν επεισοδιακά τον Οκτώβριο του 2018 με την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον σταθμό και ενώ ο Θεσσαλονικιός δημιουργός ήταν σύμβουλος στη βραδινή ζώνη του σταθμού!

Το τι τελικά έχει συμβεί, παρά όσα είπε ο παρουσιαστής στην εφημερίδα μας, θα φανεί πολύ σύντομα! Στην περίπτωση που ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» επιστρέψει στον ΑΝΤ1, αυτό θα συμβεί στα μέσα Νοεμβρίου, στις 20.00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. O ίδιος επιθυμούσε το «Ράδιο Αρβύλα» να βρίσκεται στο πρόγραμμα μετά το δελτίο ειδήσεων, ώρα που στον προγραμματισμό του σταθμού υπάρχει το καθημερινό σίριαλ «Ηλιος». Το αν τελικά αυτός ο σκόπελος ξεπεράστηκε θα φανεί!