αντιπαράθεση-καινούργιου-τσαλίκη-929715
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.03.2023 | 20:19

Αντιπαράθεση Καινούργιου – Τσαλίκη: «Δεν σεβάστηκες το συλλογικό πένθος»

Αντιπαράθεση σε ζωντανή μετάδοση ξέσπασε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή τις επικρίσεις της Κατερίνας Καινούργιου για κέντρα που λειτούργησαν το σαββατοκύριακο, παρά το εθνικό πένθος για τα Τέμπη.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως «είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που παρεμβαίνω σε μια εκπομπή… Οι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να βγαίνουμε στη σκηνή…. Ας μη μιλάμε για σεβασμό και ενσυναίσθηση όταν οι καλλιτέχνες, στο δικό τους προσωπικό πένθος… Οι καλλιτέχνες δυστυχώς είμαστε ταγμένοι σε αυτό που λέγεται προσφορά πάνω στη σκηνή και τέχνη για τον κόσμο που έρχεται».

Επίσης, ανέφερε ότι «το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το απόγευμα, όλα τα μαγαζιά δέχονταν κρατήσεις. Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα, ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;».

«Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με τον Γιώργο Τσαλίκη και έφερε ως παράδειγμα, στάση του τραγουδιστή από το παρελθόν, όπου ο ίδιος είχε πληρώσει τους υπαλλήλους, επειδή το κέντρο δεν είχε ανοίξει, ενώ ανέφερε πως «δεν σεβάστηκες το συλλογικό πένθος».

«Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πατήσει ένα προσωπικό break σε αυτό που νιώθει», απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης και δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα.