αντίο-με-μαγιό-στο-μοντέλο-που-βρέθη-533337
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.09.2018 | 20:58

«Αντίο» με μαγιό στο μοντέλο που βρέθηκε κρεμασμένο σε γιοτ κροίσου

 Σορτς, παρεό, ακόμα και μαγιό επιβάλλεται να φορέσουν όσοι παρευρεθούν το Σάββατο στην κηδεία της Σίνεντ ΜακΝαμάρα του 20χρονου Instagram model που βρέθηκε απαγχονισμένο στην πρύμνη του γιοτ όπου εργαζόταν, το οποίο ήταν δεμένο στην Κεφαλλονιά.

Η άτυχη Αυστραλή θα κηδευτεί στην πατρίδα της, δύο εβδομάδες από την ημέρα που βρέθηκε στη θαλαμηγό του Μεξικανού κροίσου Αλμπέρτο Μπαϊλάρες με σχοινιά περασμένα στον λαιμό της.

Η οικογένειά της προσκαλεί όποιον θέλει να δώσει το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση, που θα γίνει στη γενέτειρα της Σίνεντ, το Πορτ ΜακΚουέιρι, έναν επίγειο παράδεισο βόρεια του Σίδνεϊ.

Ο αδελφός της Τζέικ, με ανάρτησή του στο facebook, ζήτησε όσοι παραστούν στην κηδεία να πάνε με συγκεκριμένο dress code, δηλαδή με ρούχα που θα άρεσαν στην αδερφή του, όπως για παράδειγμα στολές του σέρφινγκ, ρούχα περιπάτου ή ακόμα και επίσημα, οτιδήποτε δηλαδή θα τους έφερνε κοντά με την 20χρονη.

Παράκληση των γονιών σε αυτούς που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο σημείο της ταφής είναι να σταματήσουν σε κάποιο σημείο όπου θα φαίνεται ο ωκεανός και να προσευχηθούν για την ψυχή της κόρης τους.