αντ1-όλες-οι-αλλαγές-στο-πρόγραμμά-του-29564
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.08.2020 | 15:33

ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμά του

Το νέο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου για τη σεζόν 2020 – 2021 παρουσίασε ο chief content officer του ANT1 Τζώρτζης Ποφάντης. ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ψυχαγωγία με γέλιο και συναίσθημα και έγκυρη ενημέρωση είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματός μας για τη σεζόν που έρχεται. Ο ΑΝΤ1 είναι η σταθερά του τηλεοπτικού κοινού για 30 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα ξέρει να καινοτομεί και να εκπλήσσει».

Στον τομέα της ενημέρωσης το κανάλι αναμένεται να συνεχίσει με τη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία επιστρέφει για 30ή συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, στις 6.00 το πρωί. Κάθε Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, οι «Πρωινοί Τύποι», θα μας κρατούν ενημερωμένους για τα φλέγοντα θέματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, κάθε Σαββατοκύριακο, η Φωτεινή Γεωργίου θα ενημερώνει τους τηλεθεατές με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία τη σωματική, την ψυχική αλλά και την πνευματική.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Επιπλέον, θα συνεχίσει τις συνεντεύξεις και τις συναντήσεις με προσωπικότητες μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο Τάσος Τέλλογλου και μαζί του ο Αντώνης Φουρλής θα παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο στο «Special Report», ενώ και αυτήν τη σεζόν οι δημοσιογράφοι του «Vice» θα καταγράφουν ιστορίες που προκαλούν συζήτηση, καταρρίπτοντας στερεότυπα και αλλάζοντας τα δεδομένα.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, η Φαίη Σκορδά θα συναντά λαμπερά πρόσωπα και θα παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα ρεπορτάζ στο καθημερινό τρίωρο ραντεβού της, στο «Πρωινό». Τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, θα είναι και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Επιστρέφει επίσης στις τηλεοπτικές οθόνες το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του δρόμου «Τaxi» με παρουσιαστή τον κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα. Οι παίκτες που μπαίνουν στο ταξί καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις trivia προτού φτάσουν στον προορισμό τους. Όποιος απαντήσει λανθασμένα τρεις φορές, κατεβαίνει από το ταξί με άδεια χέρια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδέχεται και φέτος στο πλατό τού «The 2night show» τους πρωταγωνιστές της showbiz και όχι μόνο.

Ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα έρχεται στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για το «Μία Στιγμή, Μία Ζωή», ένα docu-reality format μέσα από το οποίο οι πρωταγωνιστές μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους, με αφορμή μία φωτογραφία και την αναπαράστασή της από την ομάδα της εκπομπής. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης έρχονται σε ένα late night show με στόχο τον σχολιασμό της πραγματικότητας μέσα από συζητήσεις, σκετς καταστάσεων, αλληλεπίδραση με το κοινό και θεματικά βίντεο.

Και η μυθοπλασία έχει την… τιμητική της στον ΑΝΤ1. Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», μετά την επιτυχημένη πορεία και την εντυπωσιακή αποδοχή της από κοινό και κριτικούς, συνεχίζει με έναν νέο κύκλο επεισοδίων. Η νέα καθημερινή σειρά «Ήλιος», σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη, έρχεται στον ΑΝΤ1. Στον μεγάλο νεανικό έρωτα πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Καραμίχος, Αντίνοος Αλμπάνης, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριος Αθανασίου, Νίκος Αρβανίτης, Ακίνδυνος Γκίκας κ.ά.

«Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια. Η νέα κωμική σειρά «Η φαμίλια» παρακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού, που αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο, έχει ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο… Η κωμική σειρά «Παρουσιάστε!» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και Μιχάλη Βογιατζάκη εκτυλίσσεται σε δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή που συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Ακολουθεί η σύγκρουση των δύο διοικητών για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του υπουργείου και τη διοίκηση του νέου στρατοπέδου.

Τέλος, το καλοκαίρι του 2021 η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης «Εuro 2020» θα βρίσκεται μόνο στον ΑΝΤ1.