anonymous-απειλές-για-μπαράζ-κυβερνοεπιθέσεω-6144
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.09.2017 | 11:17

Anonymous: Απειλές για μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων σε ΤτΕ, Πειραιώς, ΑΑΔΕ

Με μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων απειλούν οι Anonymous Greece, βάζοντας στο στόχαστρό τους τις ιστοσελίδες των ΑΑΔΕ, Τράπεζα Πειραιώς και ΤτΕ

Μάλιστα, αυτήν τη φορά, καλούν σε “συστράτευση” τους Anonymous από όλον τον κόσμο. Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στην αγγλική γλώσσα στο Facebook, οι Anonymous Greece αναφέρουν:

«Καλούμε τους Anonymous από όλον τον κόσμο να ακολουθήσουν αυτήν τη μαζική επίθεση στην ιστοσελίδα των ελληνικών πλειστηριασμών για να βοηθήσουμε τους Έλληνες πολίτες ενάντια στην Κυβέρνηση και το σύστημα.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε ενωμένοι. Η Κυβέρνηση έρχεται και ανακοινώνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία; Ο κάθε Έλληνας υποφέρει καθημερινά στην δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να μπορέσει να θρέψει την οικογένειά του!

Και έτσι έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να πάρουν τα σπίτια τους, που με τόσο κόπο έχουν αποκτήσει! Είστε εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και εμείς είμαστε δίπλα του. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει!»

Στο ίδιο μήνυμα κατονομάζονται ως στόχοι η ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της ΑΑΔΕ, καθώς και εκείνες της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς.