άννα-παναγιωτοπούλου-η-απόπειρα-δολ-587004
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.02.2019 | 12:11

Άννα Παναγιωτοπούλου – Η απόπειρα δολοφονίας και το σοκ

Την περίοδο που η Άννα Παναγιωτοπούλου πρωταγωνιστούσε στο «Ντόλτσε Βίτα», ένας άγνωστος την έβαλε στο μάτι, κάνοντας τα πάντα για να της προξενήσει το απόλυτο κακό.

«Υπήρχε κάποιος τύπος που δεν ήταν στα καλά του και μου έκανε απόπειρα δολοφονίας. Εγώ είχα ένα τζιπ τότε και πήγαινα με αυτό. Αυτός το έπαιρνε και το πάρκαρε. Αυτός όμως ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος εγώ είχα καταλάβει ότι έλεγε μόνο ψέματα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά live» η πρωταγωνίστρια.

Παρότι το ένστικτο της, της έλεγε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον συγκεκριμένο άντρα, ποτέ της δεν πίστευε ότι είχε καταστρώσει για εκείνη τόσο «σκοτεινά» σχέδια. Γρήγορα ωστόσο η αλήθεια αποκαλύφθηκε, όταν ο γιος της ηθοποιού οδήγησε το τζιπ της με αποτέλεσμα να τρακάρει.

«Παίρνει ο γιος μου το τζιπ και τρακάρει, το πάει στο συνεργείο και λέει εδώ έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας, σας έχουν ξεβουλώσει όλα τα μπουλόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα ζήσει, ούτε εγώ ούτε ο γιος μου πολύ περισσότερο. Μετά την απόπειρα είχα πάθει πανικό αλλά τελείωνε πια το σίριαλ», ανέφερε.

Η ηθοποιός, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι δεν σταματά να ευγνωμονεί τον Θεό που τελικά δεν συνέβη τίποτα χειρότερο εξαιτίας του συγκεκριμένου ανθρώπου και η ιστορία αυτή είχε αίσιο τέλος.