άννα-μπουσδούκου-σταύρος-ιωαννίδης-μ-448270
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.02.2018 | 09:03

Άννα Μπουσδούκου, Σταύρος Ιωαννίδης: Μιλούν για την κοινή προσωπική τους ζωή

Τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε τηλεοπτικά πλατό να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Ποτέ, όμως, πριν, δεν τους έχουμε δει να μιλούν για την κοινή προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος για την Αννα Μπουσδούκου και τον Σταύρο Ιωαννίδη, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αντίπαρο.

Στην είσοδο του Αθηνών Αρένα όπου βρέθηκαν για την κοπή της πίτας του ΣΚΑΪ του περίμενε η Σάσα Σταμάτη. Και το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει στην κάμερα του Oh La La…

Πρώτα μίλησε η Άννα Μπουσδούκου και μετά ο σύζυγός της. Και οι δυο κράτησαν χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι δεν θέλουν να δημοσιοποιούν προσωπικές στιγμές τους. Στο ερώτημα αν σκέφτονται να κάνουν σύντομα παιδί, η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης είπε ότι αυτά δεν προγραμματίζονται. Αναφέρθηκε ακόμη στο γάμο της λέογοντας ότι ήταν πολύ ωραίος και ότι τον ευχαριστήθηκαν. Αποκάλυψε δε ότι «όχι δεν του πάτησα το πόδι».

Οσο για το πώς βλέπει την τηλεοπτική τους συνεργασία η απάντηση ήταν «εντελώς επαγγελματικά, άλλωστε κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη γνωριστήκαμε. Προς το παρόν ο καθένας είναι στον δικό του τομέα».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Ιωαννίδης απαντώντας στο ίδιο ερώτημα είπε πως «ούτως ή άλλως δουλεύαμε μαζί, είναι η δουλειά μας. Ούτε στην αρχή υπήρξε αμηχανία, κάναμε τη δουλειά μας ως επαγγελματίες».

Η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε τι θαυμάζει στη σύζυγό του, και εκείνος απάντησε αφοπλιστικά: Η Άννα είναι η γυναίκα της ζωής μου, όλα τα θαυμάζω σε εκείνη.