αγγελίδης-τι-αποφάσισαν-για-τη-μηχανι-428306
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.12.2017 | 20:04

Αγγελίδης: Τι αποφάσισαν για τη μηχανική υποστήριξή του –Πότε θα τον «ξυπνήσουν»

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να έχει επιπλοκές και λοίμωξη του αναπνευστικού, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν ανέβασε πυρετό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, αν και αρχικά οι γιατροί που τον παρακολουθούν θα τον «ξυπνούσαν» από την καταστολή άμεσα, ωστόσο έκριναν ό,τι είναι καλύτερο να τον ξυπνήσουν μετά από μία εβδομάδα για να δουν αν ο οργανισμός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ανταποκρίνεται χωρίς τη μηχανική υποστήριξη.

Αυτό ίσως που μπορεί να γίνει είναι οι γιατροί να τον «βγάλουν» για ένα δεκάλεπτο από την καταστολή για να δουν τις αντιδράσεις του.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου Βούλας σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, το θετικό στην κατάσταση της υγείας του είναι ότι αυτές τις 4 ημέρες μετά το 8ωρο χειρουργείο που έκανε δεν έχει παρουσιάσει δείγματα επιδείνωσης. Η σύζυγος και οι συγγενείς του Κωνσταντίνου βρίσκονται συνέχεια στο νοσοκομείο περιμένοντας μια κουβέντα από το στόμα των γιατρών που θα τους δώσει δύναμη και αισιοδοξία. Όπως μάθαμε η οικογένεια δεν θέλει να δοθεί ακόμη περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα και έτσι η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του όπως γράφτηκε και ειπώθηκε τις τελευταίες ώρες.