Ανέβαζε σε πορνοσάιτ γυμνή τη σύντροφό του (φωτο)

Η 40χρονη Σάρον Τόμσον πίστευε ότι ζούσε την απόλυτη ευτυχία με τον σύντροφό της και τα τρία παιδιά της μέχρι που στην πόρτα της εμφανίστηκαν… άντρες με τη απαίτηση να κάνουν σεξ μαζί της.

Όπως ανακάλυψε εκ των υστέρων με τη βοήθεια της αστυνομίας , γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της είχαν αναρτηθεί σε πολλές ιστοσελίδες πορνό, μαζί με τα στοιχεία και τη διεύθυνσή της.

Το σοκ ήταν μεγάλο όταν πληροφορήθηκε ότι το υλικό αναρτούσε ο 49χρονος σύντροφός της, ο οποίος τη βιντεοσκοπούσε μέσα από κρυφές κάμερες την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Στα έξι κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν πρόστυχες συνομιλίες με αγνώστους στο Snapchat και Whats Up στις οποίες χρησιμοποιούσε το τη φωτογραφία και το όνομά της.

«Πίστευα ότι ήμουν σε μία τρυφερή και αφοσιωμένη σχέση . Δεν είχα ιδέα ότι με κατέγραφε με κάμερες» η οποί έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον «ανώμαλο» όπως αποκαλεί πλέον τον τελευταίο σύντροφό της.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΓΥΜΝΗ, ΠΟΡΝΣΑΙΤ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!