ανδρέας-μικρούτσικος-έφαγα-μπουνι-978628
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.01.2022 | 19:51

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Έφαγα” μπουνιά στον αέρα της εκπομπής!

Άγνωστα περιστατικά από την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Επιτέλους μαζί» θυμήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής (07/01) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του στην εκπομπή του Alpha την στιγμή που έφαγε μια μπουνιά στη μούρη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα καθώς οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και έτσι «κόπηκε» στο μοντάζ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και αυτό δεν το είδαμε”

«Είχα νιώσει άβολα σε μια εκπομπή με πατέρα και γιο. Ο πατέρας είχε ένα μουσάκι αραιό, παίζουν ένα βρωμόξυλο, ο γιος του πιάνει τα μoύσια και ματώνει. Και μπαίνω με το κεφάλι μέσα και τρώω μια μπουνιά από τον γιο. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στην συνέχεια: «Οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και αυτό δεν το είδαμε, είδαμε το άλλο κομμάτι. Τρώω μια μπουνιά, θύμωσα τόσο πολύ και το τι άκουσε, τι βγήκε από το στόμα μου γιατί έφαγα μπουνιά, κροσέ απίστευτο».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δείτε το βίντεο

Tags: