ανδρέας-μικρούτσικος-επιστρέφει-στη-364875
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.03.2021 | 16:18

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επιστρέφει στη τηλεόραση με δική του εκπομπή

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την μεγάλη επιστροφή του έμπειρου παρουσιαστή στην τηλεόραση.

Σε ρόλο «ειδικού διαμεσολαβητή» θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη νέα τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει ο παρουσιαστής, σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Την είδηση της συνεργασίας τους έκανε γνωστή ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στις ιστορίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έχουν πέσει πολλά σενάρια στο τραπέζι για το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρουτσικου. Ένα απ’ αυτά που συζητά με τον Νίκο Κοκλώνη είναι μια εκπομπή που θα έχει άρωμα από το παρελθόν και συγκεκριμένα θα αφορά ένα concept με επανενώσεις φίλων, κάτι που το έχουμε ξαναζήσει τηλεοπτικά από τον μετρ του ριάλιτι, «Στο επιτέλους μαζί» το 1998.

Η δομή της εκπομπής έχει ως έξεις: Θα υπάρχουν δυο διαφορετικές πλευρές που δεν έχουν κανένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ τους. Ο Ανδρέας θα συζητά με την μια πλευρά και κατόπιν με την άλλη, με ζητούμενο την καλή έκβαση των πραγμάτων και την επανένωση τους στο τηλεοπτικό πλατό.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο βετεράνος της Ελληνικής TV έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία Barkingwell κι ως σύμβουλος ριάλιτι. Παράλληλα συζητάει για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου τάλεντ σόου σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.