ανδραβίδα-ομολόγησε-ο-δράστης-του-τετ-895982
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.03.2022 | 10:44

Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο δράστης του τετραπλού φονικού -Θύματα δύο μωρά

Ανδραβίδα: Ένας 60χρονος, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα, και ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, φέρεται να ομολόγησε για την τετραπλή δολοφονία.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 60χρονος μεταφέρθηκε το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου στη διάρκεια της προανάκρισης, φέρεται να ομολόγησε πως ήταν εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Σημειώνεται πως ο 60χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα μετά από αστυνομική επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Νωρίτερα είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ανδραβίδα, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 60χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν το σπίτι, αλλά αποχώρησαν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του στην Πάτρα.

Καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.

Το έγκλημα με θύματα την 37χρονη μητέρα, τον 32χρονο πατέρα και τα δύο τους παιδιά δύο και τριών ετών σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.