ανατροπή-to-προγραμματισμένο-σεξ-είναι-1155847
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.03.2023 | 02:00

Ανατροπή: To προγραμματισμένο σεξ είναι 100 φορές καλύτερο

Σεξ: Δεν είναι ακραίος ο ισχυρισμός, πως αρκετοί από εμάς δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε σωστά στην καθημερινότητά μας εάν αποχωριζόμασταν το Google Calendar μας. Έτσι, αν το ατού σου είναι η οργάνωση και η ταξινόμηση των υποχρεώσεών σου, τότε πιστεύουμε πως μας καταλαβαίνεις απόλυτα.

Μήπως, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να προγραμματίσεις και τη συχνότητα των σεξουαλικών σου επαφών, πέραν όλων των υπολοίπων; Ναι, αυτο μπορεί να αναβαθμίσει το sex life με το αγόρι σουκαι να το κάνει 100 φορές καλύτερο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ένας νέος κόσμος «ανοίγεται» μπροστά σου και ήρθε η ώρα να τον ανακαλύψεις μαζί μας. Είσαι έτοιμη; Ας ξεκινήσουμε!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του sex με… ραντεβού;

Ξέρουμε ποια σκέψη μπορεί να σου περνά από το μυαλό αυτή τη στιγμή: «Το να προγραμματίσω το σεξ, θα το καταστήσει μια αγγαρεία, μια ακόμα υποχρέωση που πρέπει να διευθετηθεί». Παρόλα αυτά, αναλογίσου πως, όπως το δείπνο με τις αγαπημένες σου φίλες ή το μάθημα pilates, το οποίο παρακολουθείς συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, έτσι και το προγραμματισμένο σεξ δημιουργεί μια προσμονή, η οποία εντείνει την επιθυμία.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως αν είχατε μια κακή ημέρα ή αν ένας από τους δυο σας δεν έχει όρεξη, πρέπει οπωσδήποτε να το θεωρήσετε ως δεδομένο. Ο σεβασμός, η επικοινωνία, η ειλικρίνεια και η κατανόηση του συντρόφου σου είναι το Α και το Ω σε μια σχέση (εκτός της αγάπης φυσικά).

Όπως αναφέρει και η relationship expert, Esther Perel: «Το προκαταρκτικό παιχνίδι ξεκινά από το τέλος του προηγούμενου οργασμού. Πραγματοποιείται με την πάροδο του χρόνου κι όχι απαραίτητα στα 10 λεπτά πριν τη σεξουαλική πράξη. Ποιοτικός χρόνος μαζί, φλερτ, αποπλάνηση, dirty talk, αλλά και ο προγραμματισμός του σεξ, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, γνωρίζοντας πως η ερωτική επαφή βρίσκεται, ήδη, στο τραπέζι και σας περιμένει».

Για τις γυναίκες, τα προκαταρκτικά είναι τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά, αφού όλα ξεκινούν από το μυαλό, εν αντιθέσει με τους άνδρες που έχουν εντονότερες σεξουαλικές ορμές. Έτσι, όσο είσαι χώρια με τον αγαπημένο σου, μπορείς να του στείλεις sexy μηνυματάκια, λέγοντάς του τι θέλεις να σου κάνει αργότερα. Έτσι, όταν φτάσει εκείνη η ώρα, θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να συμβεί.

Και αν σκέφτεσαι ακόμα: «Μα το σεξ πρέπει να είναι αυθόρμητο», η ερώτηση που έχουμε να σου κάνουμε είναι…«Γιατί και σύμφωνα με ποιον;». Το πόσο συχνά προγραμματίζεις το σεξ εξαρτάταται αποκλειστικά και μόνο από εσένα. Μπορεί να γίνεται μια φορά την εβδομάδα ή ακόμα και μια φορά τον μήνα. Λάβε υπόψη τις σεξουαλικές σας ορμές και τα προγράμματά σας, αποφεύγοντας τον προγραμματισμό, αν ξέρεις πως οι υποχρεώσεις σας, σας αγχώνουν εξαιρετικά πολύ.