ανατροπή-στην-υπόθεση-των-γλυκών-νερώ-903826
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.06.2021 | 20:31

Ανατροπή στην υπόθεση των Γλυκών Νερών -Στο “επίκεντρο” η ψυχολόγος της Καρολάιν

Ανατροπή στην υπόθεση των Γλυκών Νερών -Στο “επίκεντρο” η ψυχολόγος της Καρολάιν

Ανατροπές στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, καθώς οι αρχές ερευνούν και τον ρόλο της γυναίκας που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος του ζευγαριού.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία κατέθεσε για την υπόθεση της δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών σχετικά με το παρελθόν της. Η φύση της ενασχόλησής της, καθώς παρακολουθούσε με συνεδρίες την Καρολάιν -παρουσία του συζύγου της, κάνει τις αρχές να ερευνούν εάν είχε γίνει δέκτης ευαίσθητων πληροφοριών του ζευγαριού και εάν διέρρευσαν με κάποιον τρόπο σε τρίτους. Είναι γνωστό εξάλλου ότι τις έρευνες εξακολουθεί να απασχολεί το ερώτημα εάν οι δράστες ήξεραν για χρηματικό ποσό του ζευγαριού ή αν επέλεξαν τυχαία τη συγκεκριμένη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Τις έρευνες, σύμφωνα με το iefimerida.gr, επιτάχυναν δύο γεγονότα:

Η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, η οποία ζητεί από την εν λόγω γυναίκα να καταθέσει εντός 48 ωρών το πτυχία της από ΑΕΙ Ψυχολογίας καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου του ελληνικού κράτους.

Η δημοσιοποίηση επιστολής της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, από το 2018, η οποία γνωστοποιούσε ότι απέβαλε την κ. Μυλωνοπούλου από τις τάξεις της, όπου φέρεται να ανήκε.