ανατροπή-με-την-αυτοκτονία-του-14χρονου-1023985
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.05.2022 | 10:00

Ανατροπή με την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή

Το ενδεχόμενο η αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή στον Κολωνό να μην σχετίζεται ούτε με κάποια διαδικτυακή πρόκληση ούτε με bullying, εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση ο Μάκης να συμμετείχε σε ένα παιχνίδι της παρέας του, σε ένα παιχνίδι αντοχής και ανδρισμού, στο οποίο συμμετέχουν κι άλλα άτομα της και το κάνουν live μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ερευνάται το ενδεχόμενο ο 14χρονος να έπαιζε με τους φίλους του ένα παιχνίδι για το ποιος είναι πιο γενναίος και να σημειώθηκε κάποιο ατύχημα στο δέσιμο του λαιμού.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ανέφερε ότι υπάρχει ζήτημα με τη βία των ανηλίκων και την επιθετικότητα των παιδιών. «Βλέπουμε πολλά περιστατικά, συμμορίες ανηλίκων, ανήλικους να ληστεύουν άλλους ανήλικους χρησιμοποιώντας μαχαίρια. Στο σχολείο του 14χρονου αντί τα παιδιά να έχουν στις τσάντες τους βιβλία είχαν μαχαίρια και σιδερογροθιές», υπογράμμισε.