ανατροπή-για-το-θάνατο-της-11χρονης-στα-909291
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.05.2021 | 09:38

Ανατροπή για το θάνατο της 11χρονης στα Χανιά: Στο επίκεντρο το παιχνίδι που έπαιζε

Νεότερες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τις τελευταίες συνήθειες της μικρής, προκύπτουν από τα λεγόμενα της γιαγιάς της 11χρονης που εκφράζει δημοσίως ερωτήματα για το τι απέγινε το κινητό της εγγονής της, που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά πριν μερικά 24ωρα. Παραλλήλα, ππληροφορίες του Open αναφέρουν ότι οι γονείς του πατέρα, θα ζητήσουν να πάρουν την επιμέλεια των δύο μικρών παιδιών.

Όπως είπε, προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, το κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό με τα ακουστικά στα αφτιά.

«Δεν το κλέψανε το κινητό. Το παιδί όπως έπεσε, πώς είχε τα ακουστικά στα αφτιά;», διερωτήθηκε συγκεκριμένα.

Όπως αποκαλύπτει το Open, η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά του πατέρα της), είχε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι κάτι απασχολούσε την 11χρονη ενώ ανησυχούσε και για ένα παιχνίδι που έπαιζε το κορίτσι μέσω του κινητού τηλεφώνου.

«Μου είπε γιαγιά παίζω ένα παιχνίδι. Πρώτα πρώτα αυτή έκλεινε την πόρτα», υπογράμμισε, ακόμη.

Σύμφωνα με το Open, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το κινητό του μικρού κοριτσιού, απομακρύνθηκαν με εισαγγελική εντολή από την οικογένεια, τα άλλα δύο, μικρότερα παιδιά, ηλικίας 7 και 9 ετών. Τα πήραν από το σπίτι τους για να τους γίνει ψυχιατρική εξέταση. Κοντά τους, είναι η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.