αναστάσης-ροϊλός-το-σοβαρό-τροχαίο-με-850634
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.12.2020 | 22:06

Αναστάσης Ροϊλός: Το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή στην Αττική οδό

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο «Νικηφόρος» από τις «Αγριες Μέλισσες» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, τη Δευτέρα.

Ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών», κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε σε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από ένα χρόνο με τη μηχανή του στην Αττική Οδό. Οπως περιέγραψε, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και καρφώθηκε σε τοίχο τούνελ. «Είναι κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Ευτυχώς όλα καλά. Έπεσα στην Αττική οδό, μέσα σε ένα τούνελ με τη μηχανή. Καρφώθηκα σε έναν τοίχο στο πλάι. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει και δεν έπεσε πάνω μου. Είναι ένα σημείο που έχει πάντα νερά γιατί στάζει συνέχεια από πάνω και γλιστράει πολύ. Έχασα τον έλεγχο και έφυγα στον τοίχο», ανέφερε ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Η πρώτη σκέψη μου με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Σηκώθηκα και έψαξα αμέσως το κινητό μου. Όταν επέστρεψα στα γυρίσματα υπήρξαν σκηνές που λίγο κούτσαινα αλλά το «κλέβαμε» στα πλάνα. Κούτσαινα για ένα διάστημα αλλά η καραντίνα έκανε πολύ καλό στο πόδι γιατί έκανα αποθεραπεία», πρόσθεσε.

Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο από την παραγωγή μου κάλυψαν το πρόσωπο για να με πάνε για τις ακτίνες προκειμένου να μην κυκλοφορήσει η είδηση. Εγώ στη μητέρα μου δεν το είπα. Το είπα μετά και το έκανα μόνο για να μην το μάθει από αλλού. Γενικά το κρατήσαμε κρυφό», εξομολογήθηκε ο «Νικηφόρος» από τις «Αγριες Μέλισσες».