ανάρρωσε-ο-καμένος-σκύλος-από-τη-φωτιά-1065483
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2022 | 10:27

Ανάρρωσε ο καμένος σκύλος από τη φωτιά στην Πεντέλη -Αναζητούν υιοθεσία

Τη νέα του οικογένεια αναζητά ο Ρεξ, όπως τον έχουν ονομάσει στο καταφύγιο, ο σκύλος που γλίτωσε με εγκαύματα από τη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη.

Ευχάριστα τα νέα για το γερμανικό ποιμενικό, ονόματι πλέον Ρεξ, καθώς ανάρρωσε από τα εγκαύματα που του προκλήθηκαν στη μεγάλη φωτιά της Πεντέλης.

Υπενθυμίζεται πως το όμορφο τετράποδο σώθηκε από εθελοντή αστυνομικό.

Ο Ρεξ έφερε σοβαρά εγκαύματα τόσο στη πίσω μεριά του σώματός του, όσο και στο πρόσωπό του. Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Dog’s Voice, o Ρεξ μεταφέρθηκε στα παλιά λατομεία στο Γαλάτσι, όπως και τα υπόλοιπα πυρόπληκτα ζώα.

Κατόπιν, φιλοξενήθηκε από μία οικογένεια ενώ παράλληλα τον περιέθαλπταν κτηνίατροι.

Η δικηγόρος και ιδρύτρια του Dog’s Voice, Έλενα Δέδε μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» δηλώνοντας πως ο Ρεξ είναι ένα τρανό παράδειγμα ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας και πως είναι πολύ καλός και χαδιάρης και με άλλα ζώα.

«Όποιος ενδιαφέρεται (να τον υιοθετήσει) μπορεί να επικοινωνήσει με το Dog’s Voice είτε μέσω email, είτε από τα social media» είπε η κ. Δέδε, εξηγώντας παράλληλα πως η διαδικασία θα ξεκινήσει αρχικά με φιλοξενία και εάν διαπιστωθεί πως όντως ο Ρεξ είναι καλά θα ξεκινήσει και η διαδικασία της υιοθεσίας.