ανακοίνωσε-τον-χωρισμό-της-στον-αέρα-416329
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.11.2021 | 11:17

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της στον «αέρα»

Χώρισε και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να ξαναμιλήσουμε να σας πω που μπορεί να επικεντρωθώ. Σίγουρα ένας χωρισμός δε σημαίνει ότι έγινε απαραίτητα για επαγγελματικούς λόγους. Ο άνθρωπος πριν με γνωρίσει ήξερε τι κάνω στη ζωή μου δεν είναι ότι ήμασταν μαζί και ξαφνικά έγινα μοντέλο. Και φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος» είπε χαρακτηριστικά στο Mega Καλημέρα!

Πλέον ζει ανάμεσα σε Ντουμπάι και Αμερική λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και πιο συγκεκριμένα των φωτογραφήσεων και των συμμετοχών της σε διεθνείς πασαρέλες.

Τονίζει πως αποφάσισε να χωρίσει και να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της σχέδια και την ανέλιξή της καθώς όπως η ίδια ανέφερε «μέχρι τα 30 μου πρέπει να εξελιχτώ όσο περισσότερο μπορώ σαν μοντέλο»

Αποσαφηνίζει επίσης το τι συναίβει με το εξώφυλλο περιοδικού που συμμετείχε στο Ντουμπάι καθώς από ένα αρετουσάριστο πλάνο κατέληξε σε μια υπερβολικά ρετουσαρισμένη φωτογραφία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Mega Καλημέρα!