Ανακαλείται παιδική σαλιάρα από τα ΙΚΕΑ (φωτο)

Σε προληπτική ανάκληση της παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων, λόγω πιθανότητας τραυματισμού από την αποκόλληση του κουμπιού προχωράει η ΙΚΕΑ. Η ανάκληση αφορά μόνο τον κωδικό 504.269.20 παιδική σαλιάρα MATVRA 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε.

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων.

 Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου:

Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς  ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία.

Ωστόσο για τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα MATVRÅ έχουμε ενημερωθεί ότι υπάρχει περίπτωση το κουμπί με το οποίο κλείνει η σαλιάρα να αποκοπεί αν το παιδί το τραβήξει με δύναμη.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε.

Οι παιδικές σαλιάρες MATVRÅ με πολύχρωμα σχέδια φρούτων και λαχανικών είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση λόγω χρήσης διαφορετικών υλικών και σχεδιασμού.

saliara

Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.gr ή επικοινωνήστε με τον κ. Χρήστο Βαλταδώρο στα τηλέφωνα 211 1060122 & 6977267000.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ, IKEA, ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΑΛΙΑΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!