Αμβρόσιος σε νέο εθνικιστικό παραλήρημα – Καλεί σε ξεσηκωμό γιατί ῾῾διώκεται ο Χριστός῾῾

Σε νέο παραλήρημα προέβη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος στοχοποιεί τους μετανάστες, προαναγγέλλοντας εθνικό… αφανισμό. Ταυτόχρονα, απευθύνει κάλεσμα για λαϊκό ξεσηκωμό.

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες», γράφει ο επίσημος εκφραστής του Λόγου του Θεού.

«Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται», συνεχίζει στο παραλήρημά του ο Αμβρόσιος.

«Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας», καταλήγει ο ιερωμένος.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΜΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!