άμφισσα-αυτός-είναι-ο-κρεοπώλης-που-φέ-491570
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.06.2018 | 21:45

Άμφισσα: Αυτός είναι ο κρεοπώλης που φέρεται να σκότωσε το 13χρονο κορίτσι

Το μεσημέρι έγινε η κηδεία της ανήλικης, που έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό, στην Άμφισσα…

Σύμφωνα με το LiveNews, αύριο, ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές. Ήδη, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπάλληλος του επιχειρηματία, που κατηγορείται ως συνεργός στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος βρέθηκε μέσα στο αγροτικό του επιχειρηματία λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που στοίχισαν τη ζωή στη 13χρονη.

Το πρωί έγινε η κηδεία της 13χρονης Γιαννούλας στην Άμφισσα . Συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού πραγματοποίησαν πορεία κοντά στο νεκροταφείο και στη συνέχεια έφτασαν σε αυτό για να πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι. Το παιδί που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα, που φέρεται να έριξε ο επιχειρηματίας στον καταυλισμό που ζούσε.

Το κλίμα ήταν όπως αναμενόταν ιδιαίτερα φορτισμένο κατά τη διάρκεια της κηδείας. Η μητέρα και οι στενοί συγγενείς της, ζητούσαν τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη που διαφεύγει. Για ακόμα μία φορά ξέσπασαν μπροστά στις κάμερες.

Αμέσως μετά την κηδεία, ορισμένοι από εκείνους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη ανήλικη βγήκαν στον δρόμο και απέκλεισαν με λάστιχα και ξύλα την περιφερειακή οδό που οδηγεί στη Λαμία. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον δρόμο, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα της περιφερειακής. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν διακριτικά τα γεγονότα, έχοντας αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, ενώ διέκοψαν την κυκλοφορία αρκετά μέτρα πριν το σημείο όπου εξελίσσονταν τα γεγονότα.

Λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Οι πυροσβέστες έσβησαν τις εστίες φωτιάς και οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν. Τα μέτρα ασφαλείας πάντως παραμένουν δρακόντεια καθώς οι φωνές για εκδίκηση διαδέχονται η μία την άλλη.

Πηγή: LiveNews