Αμερικανοί σπεύδουν να αγοράσουν όπλα & πυρομαχικά μετά την ορκομωσία Μπάιντεν

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τα οπλοπωλεία των ΗΠΑ, καθώς χιλιάδες Αμερικανοί σπεύδουν να αγοράσουν όπλα και πυρομαχικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα οπλοπωλεία ήδη αναφέρουν μεγάλες ελλείψεις σε όπλα, ενώ οι ουρές είναι τεράστιες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατασκηνώνουν τη νύχτα έξω από τα καταστήματα για να «πιάσουν» μια θέση.

«Πιστεύω ότι ο Μπάιντεν θα μας στερήσει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε να προλάβουμε να αγοράσουμε όπλα, πριν αλλάξει ο νόμος», είπε ένας από τους αγοραστές μιλώντας στην Daily Mail.

Πράγματι, ο Μπάιντεν έχει ήδη υπογράψει αρκετά διατάγματα που καταργούν τις πολιτικές του προκατόχου του και, σύμφωνα με τις προεκλογικές δηλώσεις του σκοπεύει να αυστηροποιήσει το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από την κατοχή.

«Οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 200%, σε σύγκριση με τον περασμένο χρόνο. Το εμπόρευμά μας έχει εξαντληθεί», ανέφερε ιδιοκτήτης οπλοπωλείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΛΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]