αλμυρός-ελεύθερος-ο-27χρονος-που-κατηγο-652685
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.04.2022 | 08:36

Αλμυρός: Ελεύθερος ο 27χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό – Τι συνέβη

Αλμυρός: Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο 27χρονος που κατηγορείτο για βιασμό στον Αλμυρό Μαγνησίας το απόγευμα της Παρασκευής, διότι η 25χρονη έκανε ανάκληση της αρχικής της κατάθεσής της.

Η γυναίκα, ενώ αρχικά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, την επόμενη ημέρα πήγε στην Αστυνομία και έκανε ανάκληση της αρχικής κατάθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews.gr, υποστήριξε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τη Μ. Τρίτη ο 27χρονος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή. Είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα υπηρεσίας το Σάββατο, όπου και υποστήριξε ότι είχε σχέση με την 25χρονη και ό, τι έγινε, έγινε συναινετικά. Σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είχαν σχέση πριν από δύο χρόνια περίπου και από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής έως τις 8 το βράδυ, η 25χρονη και ο 27χρονος βρίσκονταν σε καφενείο -τσιπουράδικο στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού με ξεχωριστές παρέες, καταναλώνοντας αλκοόλ.

Κάποια στιγμή και ενώ η 25χρονη κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες, εκείνος φέρεται να την ακολούθησε, να κλείδωσε την πόρτα και, σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, την βίασε.

Η γυναίκα όταν βγήκε από την τουαλέτα, είπε σε μια φίλη της, που καθόταν εκτός του καταστήματος εκείνη την ώρα τι είχε συμβεί και μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου έκανε την καταγγελία κατά του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 27χρονος το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου και υποστήριξε ότι, υπήρξε συνουσία, αλλά συναινετική ενώ και οι δύο είχαν καταναλώσει αλκοόλ.