αλλαγές-στο-instagram-τι-ετοιμάζουν-οι-τεχνικ-231788
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.12.2017 | 17:51

Αλλαγές στο Instagram-Τι ετοιμάζουν οι τεχνικοί του

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζουν οι τεχνικοί του Instagram με στόχο να κάνουν την πλατφόρμα ανεβάσματος φωτογραφιών και βίντεο ακόμα πιο εύχρηστη και άμεση.

Τα νέα για τα περίπου 800 εκατομμύρια χρηστών του Instagram φαίνεται ότι είναι πολύ καλά, καθώς ενώ μέχρι στιγμής η αναδημοσίευση φωτογραφιών άλλου χρήστη του μέσου μπορούσε να γίνει μόνο μέσω τρίτων εφαρμογών, πλέον η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει ένα κουμπί που θα αλλάξει τα πάντα.

Πληροφορίες διεθνών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι τεχνικοί του Instagram ετοιμάζονται να προσθέσουν το κουμπί «regram» το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν μια φωτογραφία που ανήρτησε κάποιος άλλος στη δική τους προσωπική σελίδα αλλά και στη ροή. Το regram θα προστεθεί δίπλα από τις επιλογές «μου αρέσει» «σχόλιο» και «αποστολή» που υπάρχουν κάτω από κάθε μεμονωμένη φωτογραφία.

Ωστόσο οι αλλαγές δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτό, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Instagram θα επιτρέψει την προσθήκη GIFs στις ιστορίες, την αποστολή φωτογραφιών σε επιλεγμένη ομάδα φίλων, αλλά και την αναπαραγωγή φωτογραφιών και προφίλ στο WhatsApp