Αλκιβιάδης Στεφανής: Πως αντέδρασε όταν ναύτης δεν τον αναγνώρισε στην πύλη του υπουργείου

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, πέρασε από την πύλη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού τη Μεγάλη Δευτέρα προκειμένου να εξέλθει. Την ίδια ώρα φυλούσε σκοπιά ένας ναύτης, ο οποίος δεν καθόταν ευθυτενής ως είθισται, ιδίως όταν μπαίνει ή βγαίνει κάποιος, αλλά χαλαρά. Μάλιστα δεν χαιρέτησε καν το μέλος της κυβέρνησης και πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπως είναι υποχρεωμένος.

Ο κ. Στεφανής κοντοστάθηκε και τον ρώτησε εάν γνωρίζει ποιος είναι. Ο νεαρός του απάντησε αρνητικά, ενώ στο αυτί του είχε ακουστικό, προφανώς για να ακούει μουσική ή ραδιόφωνο μέσω του κινητού τηλεφώνου του. Ο υφυπουργός προφανώς ενοχλήθηκε από την όλη εικόνα του ναύτη και κάλεσε αμέσως τον επόπτη της πύλης, ζητώντας την επί τόπου αλλαγή του σκοπού της συγκεκριμένης πύλης.

Μάλιστα κάλεσε τον στρατεύσιμο να μάθει την κορυφή της ιεραρχίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ότι δεν πρόκειται να του συγχωρέσει ανάλογη στάση στο μέλλον. Οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι δεν υπήρξε άλλη «καμπάνα», λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΝΑΥΤΗΣ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]