αλκαίος-αποκάλυψε-τον-λόγο-που-εξαφαν-979886
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.01.2022 | 08:56

Αλκαίος: Αποκάλυψε τον λόγο που εξαφανίστηκε για 11 χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος μίλησε για την ζωή του, την καριέρα του και τους λόγους που εξαφανίστηκε από το τραγούδι για 11 χρόνια.

“Δεν τα παράτησα όλα για κάποιον έρωτα, ούτε λόγω ερωτικής ή επαγγελματικής απογοήτευσης. Τα παράτησα μετά την Eurovision. Τότε έβαλα τον εαυτό μου κάτω και τον σάπισα στο ξύλο. Έπρεπε να ισορροπήσω. Δεν ήμουν καλά, δεν ήμουν ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο, να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα άλλες λύσεις πλέον, βρήκα το διάβασμα για παράδειγμα. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και με πήρε η μπάλα μέχρι να φτάσω στα 40 και να πω ότι πρέπει να κάνω ένα cut”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Έκλεισε ο κύκλος που έκανα αυτό που έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια πριν, αλλά δεν με έπαιρνε κανένας στα σοβαρά. Το έλεγα στις συνεντεύξεις μου ότι δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι πάνω σε μια πίστα. Και αυτό έκανα. Την τελευταία δεκαετία, από το 2000 μέχρι το 2010, δεν ήθελα να δουλέψω σε αυτό που γινόταν. Άλλαξε όλη η δουλειά, μπήκαν τα ριάλιτι, μπήκαν νέα παιδιά, άλλαξε όλη η κατάσταση. Για εμένα προσωπικά δεν έκανε. Το τονίζω, για εμένα προσωπικά. Έβλεπα να πηγαίνουμε προς την αντι-μουσική. Εγώ είμαι βουτηγμένος μέσα στη μουσική. Έχω στούντιο μέσα στο σπίτι από 22 χρονών. Αυτή είναι η ζωή μου. Το είπε τότε στον Διονύση Σχοινά, ότι εγώ δεν μπορώ να μπω σε όλο αυτό που γίνεται, γιατί βλέπω να έρχεται μεγάλη καταστροφή. Και ήρθε το 2010 με 2019”συμπλήρωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

“Αγόρασα εκεί ένα οικόπεδο που μου άρεσε πολύ και το φτιάξαμε από το μηδέν. Την πρώτη χρονιά που ανοίξαμε δεν κοιμόμουν μέχρι να γυρίσει ο τελευταίος πελάτης γιατί ανησυχούσα, μετρούσα τα αυτοκίνητα στα πάρκινγκ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.