αλίκη-βουγιουκλάκη-απίθανη-ιστορία-γ-975361
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.12.2021 | 04:30

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απίθανη ιστορία για την αγαπημένη ηθοποιό

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.  Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για το πως ξεκίνησε η γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως εξελίχθηκε στην συνέχεια.

«Της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου»

«Ήταν πολύ τυχαία γνωριμία μας, ήταν γραμμένο. Εγώ ήμουν πολύ δειλό παιδί, παιδί αρνί που δεν είχα πρωτοβουλία για τίποτα και δεν πίστευε κανείς ότι θα μπω σε αυτόν τον χώρο και θα μπορώ να επιπλεύσω. Πήγα να πάρω ένα αυτόγραφο κι ήμουν 17 τότε. Πήγα και στήθηκα στην ουρά γιατί τότε ήταν ιεροτελεστία να πάρεις ένα αυτόγραφο από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν το έχω ξαναδεί στο θέατρο αυτό. Η ουρά ήταν ατελείωτη μόνο για να της πιάσεις το χέρι» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου, τα μάτια μου. Μού λέει για έλα εσύ εδώ. Εγώ κοκκίνισα και τα μάτια μου έβγαζαν φωτιές. Ήμουν ξανθούλης, νοστιμούλης κι ήθελε να με πάρει στο Καμπαρέ. Δεν ήμουν τόσο τρελός και παθιασμένος, μού άρεσε όπως και σε όλα τα παιδιά τότε. Ήξερε ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και με ρώτησε αν θέλω να μείνω μαζί της. Ήθελε έναν ξανθό για Γερμανό και πήρε τον πατέρα μου για να του το πει… Υποσχέθηκα στον πατέρα μου ότι θα με πηγαίνει ο οδηγός της στο σπίτι κάθε βράδυ» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.