αλέξης-τσίπρας-στο-γήπεδο-με-τους-γιου-1192278
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.09.2023 | 12:28

Αλέξης Τσίπρας: Στο γήπεδο με τους γιους του-Η συνάντηση με τον Μπισμπίκη

Το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου ήταν μία σημαντική βραδιά για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Όσοι μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας το κατάφεραν, συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Braga, στον οποίο η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με σκορ 0-1 κι έτσι έχασε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας που παρακολούθησαν από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ήταν και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας
Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Αλέξης Τσίπρας
Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

«Όταν έγινα πρωθυπουργός ο μικρός ήταν 2,5 και ο μεγάλος 4,5 ετών. Έγινε μέσα από μια πραγματικότητα που τη βίωσαν, δεν τους την περιγράψαμε. Ο μεγάλος έλεγε “ο μπαμπάς είναι στη βουλειά”, μπερδεύοντας τη λέξη με τη Βουλή. Δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για τη σχέση του με τους γιους του και πώς αυτή διαμορφώθηκε τα χρόνια που είχε αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, στην εκπομπή Πάμε Δανάη τον περασμένο Μάιο.

«Μπορείς να απουσιάζεις από το σπίτι ό,τι δουλειά και να έχεις. Δεν είναι εύκολο κατανοητό όταν πας στις κούνιες γιατί θα ο μπαμπάς θα δει 5 ανθρώπους να έρχονται γύρω του και να τον αποσπούνε από την αποκλειστικότητα που έχει εκείνη τη στιγμή», πρόσθετε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος είχε αναφερθεί στο πώς θα αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο ο μεγάλος του γιος, που όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες έχει μεγαλώσει πολύ, να του ανακοινώσει ότι θέλει να συνεχίσει την πορεία του στην πολιτική.

«Δύσκολη ερώτηση. Δεν θα παρέμβω στις επιλογές του. Ελπίζω να μην το κάνει. Δεν θα είναι συνεχιστής. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η λογική της οικογενειοκρατίας στην πολιτική μας έχει πληγώσει. Εγώ δεν μπήκα γιατί το επέλεξα, με οδήγησε η ζωή, οι συγκυρίες, η τύχη», εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με τον μικρό του γιο διαβάζουν περισσότερο παρέα για το σχολείο, όπως είχε αποκαλύψει ο Αλέξης Τσίπρας, εξηγώντας ότι το γεγονός ότι πιάνουν την κουβέντα καθώς διαβάζουν ιστορία, καθυστερώντας τελικά το διάβασμα, εκνευρίζει τη συντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα. «Κάθε φορά τη συζητάμε, κάνουμε πολύ περισσότερο χρόνο και τσαντίζεται η μαμά», είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας στην ίδια συνέντευξη.

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Αλέξης Τσίπρας
Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

«Είμαι Αμπελοκηπιώτης, πήγαινα σχολείο στο δεύτερο και στο πολυκλαδικό, στο παλιό δέκατο. Πίσω από τον Παναθηναϊκό, κάναμε κοπάνες για να δούμε προπονήσεις στον “Τάφο του Ινδού”. Για να δούμε αγώνες ανεβαίναμε στην ταράτσα. Ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και εγώ και είναι και τα παιδιά. Είπα στην Μπέτυ ότι “μπορεί να τα κερδίσεις αλλά ένα πράγμα δεν θα σου το επιτρέψω”! Η Μπέτυ είναι Ολυμπιακός», είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή Happy Day για το πώς οι γιοί του έγιναν κι εκείνοι υποστηρικτές της δικής του ομάδας.

Αλέξης Τσίπρας
Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Αλέξης Τσίπρας
Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
πηγή: ladylike.gr