αλέξης-κούγιας-έκλεισε-το-τηλέφωνο-στ-230070
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.02.2021 | 11:52

Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«10:30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10:30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κ. Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία» είπε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κ. Λιγνάδης. Ο κ. Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ζητώντας του συγγνώμη, θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις. «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στους μηνυτές του Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι εμφανίστηκαν με τα αρχικά των ονομάτων τους στα Μέσα και «κονιορτοποιούν τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με αυτόν τον τρόπο» όπως είπε.

Η παρουσιάστρια του Happy Day τού απάντησε ότι αυτό συμβαίνει για λόγους προσωπικών δεδομένων. «Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο κ. Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.