αλεξία-μουστάκα-ο-πατέρας-μου-είχε-κρύ-649810
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.07.2019 | 10:52

Αλεξία Μουστάκα: Ο πατέρας μου είχε κρύψει ότι πεθαίνει

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα. Η Αλεξία Μουστάκα μίλησε για τους γονείς της και αποκάλυψε πως μόλις έφυγαν από τη ζωή εκείνη «πέρασε ξυστά από την κατάθλιψη».

«Δεν τον ταλαιπώρησε πολλά χρόνια ο καρκίνος. Ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, αλλά προσπαθούσε να μου το κρύψει! Το ότι ταλαιπωρείται και μπορεί να έρθει το τέλος. Μεγάλο λάθος γιατί ήμουν τελείως απροετοίμαστη.

Η μητέρα μου που ήταν χρόνια άρρωστη το είχα συνειδητοποιήσει ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Είχε αλτσχάιμερ πρώιμο. Μετά τα 50. Πολύ νωρίς και για έναν άνθρωπο τόσο δυναμικό. Είναι πολύ δύσκολο. Της είχα λατρεία. Προσπαθούσα να τη διασκεδάζω, αλλά, μόλις έφευγα από το δωμάτιο έκλαιγα. Προς το τέλος δε μπορούσε να μιλήσει πια.

Μετά το θάνατο των γονιών μου πέρασα ξυστά από την κατάθλιψη. Μου έδωσαν τόσο πολύ αγάπη που ένιωθα δυνατή. Πρόλαβα με τον πατέρα μου να παίξουμε μαζί στην σκηνή και ήταν καταπληκτική εμπειρία», είπε, μεταξύ άλλων, η Αλεξία Μουστάκα.