αλεξανδρούπολη-χιλιάδες-δρομείς-την-90184
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.09.2016 | 21:20

Αλεξανδρούπολη: Χιλιάδες δρομείς την Κυριακή στο 3ο Run Greec

Με 3.100, αναμεσά τους και δρομείς από την Τουρκία και την Βουλγαρία, αλλά και τον καλύτερο Έλληνα αθλητή των 10χλμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μάρκο Γκούρλια, θα ξεκινήσει την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης, το 3ο Run Greece.

Η σειρά περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Στον αγώνα 10χλμ ο οποίος θα ξεκινήσει από τον Φάρο στις 10.30πμ θα λάβουν μέρος 500 δρομείς ,ενώ στον αγώνα 5χλμ ο οποίος θα ξεκινήσει στις 11.30πμ θα λάβουν μέρος 2.000 δρομείς οι οποίοι θα τρέξουν παράλληλα με 600 παιδιά.

Οι δρομείς μπορούν να λαμβάνουν το αθλητικό υλικό αύριο (Σάββατο) από τις 10πμ-8μμ από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

«Το δρομικό κίνημα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια στον Έβρο. Ο κόσμος περπατάει ,βελτιώνει την υγεία του και όλα αυτά έχουν μεγάλη επίπτωση στην κοινωνική ζωή ,την υγεία ,την οικονομία,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας με αφορμή την διοργάνωση του Run Greece ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και τεχνικός διευθυντής του Run Greece Κώστας Πατερόπουλος και κάλεσε όλους αυτούς που δεν θα συμμετάσχουν στο Run Greece να κατέβουν στο Φάρο και να χειροκροτήσουν τους δρομείς ώστε να νιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί σε μια μεγάλη γιορτή.