ακυρώθηκε-παράσταση-του-σεφερλή-δείτ-16858
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.11.2018 | 13:27

Ακυρώθηκε παράσταση του Σεφερλή -Δείτε το λόγο (βίντεο)

Η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψέυτης» που θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Θέατρο Παλλάς τον ερχόμενο Φεβρουάριο ακυρώνεται.

Πρόκειται για μια είδηση «βόμβα» που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό» αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το παρασκήνιο με κάθε λεπτομέρεια…

«Ξαφνικά, χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία ανέφερε “είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δημήτρη Ψαθά Ζητείται Ψεύτης, για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια”» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής προσθέτοντας:

«Τα ζητήματα έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν απαιτήσεις που δεν υπήρχαν στα συμβόλαια -μπορεί να ήταν και οικονομικές. Επίσης, υπήρξαν απαιτήσεις σε ότι αφορά στη μαρκίζα, ποια ονόματα θα γραφτούν έξω από το θέατρο, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δεύτερος.

Επιπλέον, υπήρξαν και προβλήματα με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης – Γενάρης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πρόβες. Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη».