Ακρίτα: «Θέλεις να στηρίξεις τον εμβολιασμό, αλλα ο πρωθυπουργός το κάνει δύσκολο»

Τη μεγάλη ανάγκη εμβολιασμού όλων τόνισε η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή τηε, ενώ παράλληλα στρέφει τα βέλη της κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο έλλειψη αυτοκριτικής του πρωθυπουργού.

«Θέλεις πραγματικά να στηρίξεις τον εμβολιασμό, αλλά ένας πρωθυπουργός που, χωρίς ψήγμα αυτοκριτικης, σου λέει πως τα έκανε όλα τέλεια και πως φταίμε μόνο εμείς, σού το κάνει πολύ δύσκολο. Είπαμε να συσπειρωθούμε όλοι μέχρι να περάσει η κρίση, αλλά εδώ πια ξεπερνιούνται τα όρια», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Ειδικότερα:

«Έξι νεκροί χτες.

Έξι νεκροί είναι πολλοί.

Παρά πολλοί.

Εμβολιαστείτε σας παρακαλώ.

Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Χωρίς βρισιές και κατάρες. Ας βάλουμε τώρα πλάτη να αποφύγουμε το νέο κύμα κι εδώ είμαστε να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε, να συμφωνήσουμε, να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τα κακώς κείμενα.

Δεν απευθύνομαι στους ψεκασμένους που πιστεύουν ότι βγάζουμε λέπια και πιάνουμε σήμα καμπάνα.

Δεν απευθύνομαι στα λαμόγια που λένε πως αν εμβολιαστούν οι υπόλοιποι δεν θα αρρωστήσω κι εγώ.

Απευθύνομαι στους σοβαρούς, στους υπεύθυνους συμπολίτες μας που έχουν ενστασεις και προβληματίζονται για τον εμβολιασμό.

Σκεφτειτε το δεύτερη φορά. Αυτή την κοινότητα ανθρώπων πρέπει να την προστατέψουμε όλοι μαζί. Γιατί ζούμε όλοι μαζί.

‘Έξι νεκροί είναι πολλοί.

Πάρα πολλοί.», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΚΡΙΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]